Търси се SEA мениджър (м/ж/д)


Какъв е проблема?

Онлайн у дома и следователно нашият нов SEA Manager (m/f/d)

Платформа за управление на съгласие е софтуер, който операторите на уебсайтове или доставчиците на уеб приложения използват за получаване и съхраняване на съгласието за защита на данните на посетителите, преди да могат да бъдат събрани потребителски данни. Следователно посетителят дава своето съгласие.

Ние се радваме на нови клиенти всеки ден, което ни прави най-бързо развиващата се компания в бранша. И за да остане така, ние търсим подходящ SEA мениджър за нашите колеги във Франция.

Вие сте ентусиазирани, отворени и с нетърпение очаквате да растете с нас? Тогава станете част от нашия екип!

какво можеш да преместиш

 • Вие създавате, наблюдавате и оптимизирате нашите SEA кампании в Google и Facebook. Имате голяма свобода и поемате отговорност за кампаниите си.
 • Редовно провеждате тестове, за да увеличите максимално производителността и да внедрите бета версии и нови функции на търсачката.
 • Вие непрекъснато работите върху ефективността на Google и оптимизирате емисиите за продукти.
 • Вие извършвате пазарни и конкурентни анализи, наблюдавате текущите тенденции и давате тласък на нашето продуктово портфолио.
 • С вашите идеи и стремеж, вие оптимизирате нашите маркетингови стратегии за ефективност и подобрявате нашия онлайн маркетинг.

какво носиш

 • Вие сте завършили успешно своето обучение или обучение в сферата на бизнеса, маркетинга или съпоставима област и имате няколко години SEA опит, в идеалния случай в B2B среда.
 • Имате страст към числата и света на онлайн маркетинга.
 • Вие сте много уверени в използването на Excel и Google Ads Editor. Чувствате се като у дома си в Google Ads, Google Shopping и Facebook.
 • В идеалния случай имате опит в управлението на емисии и автоматизирано управление на кампании.
 • В идеалния случай френският е вашият майчин език, но можете да обменяте идеи и на английски или немски
 • Вие сте проактивен, екипен играч и обичате да поемате отговорни задачи.

Какво ни прави специални?

Нашето живо убеждение, че най-добрите резултати идват от там, където всеки може оптимално да се развива. Ето защо ние работим с висока степен на лична отговорност и гъвкавост: пъргави, многофункционални и ориентирани към растеж. Независимо дали работите от разстояние или в офиса, на непълен или пълен работен ден – работите по начина, който ви подхожда най-добре.

Ако това звучи като вас, очакваме с нетърпение да получим вашата кандидатура. Вашето лице за контакт е CMO Götz Sielk ( goetz@consentmanager.net ).


повече коментари

Webinar Google Consent Mode v2
видеоклипове, Нов

Уебинар: Режим на съгласие на Google v2

Уебинарът на тема „Google Consent Mode v2“ се проведе на 27 февруари 2024 г. PDF за уебинара можете да намерите тук за изтегляне . Бяха обсъдени следните теми: преглед Всички говорят за Google Consent Mode v2. От март 2024 г. Google ще изисква всички уебсайтове и приложения да използват Google Consent Mode v2. За това […]
Digital Services Act
правилно

Законът за цифровите услуги (DSA) важи ли и за вашата компания? Онлайн платформите имат допълнителни задължения

Законът за цифровите услуги определя допълнителни изисквания за прозрачност за онлайн платформите. Определението за онлайн платформа съгласно DSA може да се отнася за вашия бизнес. В резултат на това може да се наложи да спазвате допълнителните изисквания за прозрачност на DSA. Прочетете, за да разберете дали вашият бизнес попада в тази категория и какви стъпки […]