Бюлетин 10/2021

Актуализации на робота

С последната ни актуализация върнахме фокуса върху нашия робот. Роботът вече е още по-задълбочен и проследява подстраниците в уебсайта по-прецизно от преди. По същия начин резултатите от робота най-накрая могат да бъдат експортирани като PDF и ние добавихме допълнителни проверки, например за трансфери от трети държави.

В допълнение, контролът на робота е подобрен: В настройките за обхождане на CMP вече можете да зададете, например, новооткритите доставчици първо да се добавят към списък с чакащи, а не веднага към нормалния списък с доставчици. Освен това бисквитките вече могат да бъдат разделени по домейн, което е особено полезно за клиенти, които използват един и същ CMP код в множество домейни. И не на последно място, списъкът с доставчици вече показва и най-новите находки, което улеснява виждането къде е намерен доставчик.

Подобрен автоматичен блоков код

В допълнение към обхождането, този месец подобрихме и автоматичния блоков код по-специално. Тъй като е предпочитан от много клиенти, ние подобрихме удобството и по-специално времето за зареждане: В миналото често имаше проблеми с „основни“ или „функционални“ доставчици, които бяха неблагоприятно блокирани от CMP, сега би трябвало да е много по-лесно с такива доставчици да работят.

Уебинари през ноември

Поради многото иновации, които ще дойдат в уебсайтовете с TTDSG от декември, ние ще предлагаме още уебинари през ноември. Това са:

 • Уебинар: TTDSG и текущи развития в защитата на данните
  09 ноември 2021 г. – 15:00 ч
  За регистрация
 • Уебинар: Използване на consentmanager с Google TagManager и Google Consent Mode
  10 ноември 2021 г. – 15:00 ч
  За регистрация

Още нови функции и промени

 • Подобрен API на журнала
 • подобрения на слоя данни
 • По-добра поддръжка за изглед с увреждания
 • Автоматично разширяване на партньорски връзки
 • … и още много.
 

Бъдете в течение!

Абонирайте се за бюлетин