Нов

Бюлетин 10/2021


Актуализации на робота

С последната ни актуализация върнахме фокуса върху нашия робот. Роботът вече е още по-задълбочен и проследява подстраниците в уебсайта по-прецизно от преди. По същия начин резултатите от робота най-накрая могат да бъдат експортирани като PDF и ние добавихме допълнителни проверки, например за трансфери от трети държави.

В допълнение, контролът на робота е подобрен: В настройките за обхождане на CMP вече можете да зададете, например, новооткритите доставчици първо да се добавят към списък с чакащи, а не веднага към нормалния списък с доставчици. Освен това бисквитките вече могат да бъдат разделени по домейн, което е особено полезно за клиенти, които използват един и същ CMP код в множество домейни. И не на последно място, списъкът с доставчици вече показва и най-новите находки, което улеснява виждането къде е намерен доставчик.

Подобрен автоматичен блоков код

В допълнение към обхождането, този месец подобрихме и автоматичния блоков код по-специално. Тъй като е предпочитан от много клиенти, ние подобрихме удобството и по-специално времето за зареждане: В миналото често имаше проблеми с „основни“ или „функционални“ доставчици, които бяха неблагоприятно блокирани от CMP, сега би трябвало да е много по-лесно с такива доставчици да работят.

Уебинари през ноември

Поради многото иновации, които ще дойдат в уебсайтовете с TTDSG от декември, ние ще предлагаме още уебинари през ноември. Това са:

 • Уебинар: TTDSG и текущи развития в защитата на данните
  09 ноември 2021 г. – 15:00 ч
  За регистрация
 • Уебинар: Използване на consentmanager с Google TagManager и Google Consent Mode
  10 ноември 2021 г. – 15:00 ч
  За регистрация

Още нови функции и промени

 • Подобрен API на журнала
 • подобрения на слоя данни
 • По-добра поддръжка за изглед с увреждания
 • Автоматично разширяване на партньорски връзки
 • … и още много.
 

Бъдете в течение!

Абонирайте се за бюлетин

повече коментари

Webinar Google Consent Mode v2
видеоклипове, Нов

Уебинар: Режим на съгласие на Google v2

Уебинарът на тема „Google Consent Mode v2“ се проведе на 27 февруари 2024 г. PDF за уебинара можете да намерите тук за изтегляне . Бяха обсъдени следните теми: преглед Всички говорят за Google Consent Mode v2. От март 2024 г. Google ще изисква всички уебсайтове и приложения да използват Google Consent Mode v2. За това […]
Digital Services Act
правилно

Законът за цифровите услуги (DSA) важи ли и за вашата компания? Онлайн платформите имат допълнителни задължения

Законът за цифровите услуги определя допълнителни изисквания за прозрачност за онлайн платформите. Определението за онлайн платформа съгласно DSA може да се отнася за вашия бизнес. В резултат на това може да се наложи да спазвате допълнителните изисквания за прозрачност на DSA. Прочетете, за да разберете дали вашият бизнес попада в тази категория и какви стъпки […]