Нов

Бюлетин 06/2021


Нов визуален редактор

С най-новата актуализация ние се занимавахме по-специално с темата за дизайна и корекциите в дизайна. Редакторът на теми е напълно обновен:

Вместо просто да се показва предварителен преглед, както преди, дизайнът вече може да се коригира директно в визуализацията. Просто щракнете върху заглавие, например, и настройките за заглавието ще се появят. Щракнете върху бутон, след което се появяват настройките за бутоните. Това ще направи още по-лесно да създадете свой собствен дизайн точно по ваш вкус в бъдеще.

Има и много нови опции за дизайн, като например възможността да зададете по-конкретно размера на слоя или да използвате своя собствена икона за центъра за предпочитания.

Запис на уебинари

Миналия месец се проведоха редица уебинари. Както винаги, записите можете да намерите на нашия уебсайт:

Още нови функции и промени

  • Отчетите могат да бъдат автоматизирани и изпращани по имейл
  • Нова позиция на слоя „Натиснете надолу“ избутва уеб страницата надолу
  • Таблото за управление вече може да се филтрира от CMP
  • Нова „класическа“ цел „Социални медии“
  • … и още много.

повече коментари

Webinar Google Consent Mode v2
видеоклипове, Нов

Уебинар: Режим на съгласие на Google v2

Уебинарът на тема „Google Consent Mode v2“ се проведе на 27 февруари 2024 г. PDF за уебинара можете да намерите тук за изтегляне . Бяха обсъдени следните теми: преглед Всички говорят за Google Consent Mode v2. От март 2024 г. Google ще изисква всички уебсайтове и приложения да използват Google Consent Mode v2. За това […]
Digital Services Act
правилно

Законът за цифровите услуги (DSA) важи ли и за вашата компания? Онлайн платформите имат допълнителни задължения

Законът за цифровите услуги определя допълнителни изисквания за прозрачност за онлайн платформите. Определението за онлайн платформа съгласно DSA може да се отнася за вашия бизнес. В резултат на това може да се наложи да спазвате допълнителните изисквания за прозрачност на DSA. Прочетете, за да разберете дали вашият бизнес попада в тази категория и какви стъпки […]